| | Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
ganef

Ημερομηνία εγγραφής: 09/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων: 688 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΑΡΤΑ Ηλικία: 31
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 10 Jan 2012, 22:46 | |
| διαβασα ολο το ποστ πριν απο λιγο...με στεναχωρεσε πολυ μπορω να πω...
με στεναχωρεσε που βλεπω να γινονται πραγματα που δεν ηθελα να γινουν...διαγραφες κτλ εννοω...
κατ αρχην να πω οτι δεν γνωριζω τι εχει συμβει...θα ηθελα αν ειναι εφικτο απο την ομαδα διαχειρησης να ποσταρει εδω ολη την εν λογω συνομιλια ωστε να σχηματισω εγω και ολοι οι αλλοι φιλοι που δεν ξερουμε τι εχει γινει ακριβως σωστη αποψη. λεω "σωστη" διοτι απο μια φραση δεν θεωρω οτι ειμαι ικανος να κρινω...
με αλλα λογια, φιλε Κωστα (και με ξερεις, οποτε δεν πιστευω οτι θα με παρεξηγησεις) πιστευω οτι σε τετοιες περιπτωσεις, ειτε αναφερεις τα παντα ειτε τιποτα...με αυτο εννοω οτι ειτε θα πεις οτι ο τακης διαγραφηκε και τελος, ειτε θα παραθεσεις ολη τη συζητηση που οδηγησε σε αυτη την αποφαση ωστε να υπαρχει επιχειρημα, οχι μονο μια φραση...
ο τακης ειναι καλος μου φιλος, και σιγουρα ειμαι μεροληπτικος ως ενα σημειο, αλλα το ιδιο ειναι και ο κωστας και ο βαγγελης. ολοι ξερουμε τι πειραχτηρι ειναι ο τακης καθως και ποσο καυστικος γινεται μερικες φορες...αλλα ειναι αυτο λογος?? δε νομιζω...
ειμαι της γνωμης να λεγονται ολα και οχι τα μισα...και δυστυχως εγω μεχρι στιγμης δεν εχω δει να λεγονται ολα...μονο γενικα πραγματα που δεν με βοηθανε να καταληξω σε ενα συμπερασμα.
γνωριζω οτι ο τακης ηταν απο τους πιο ενεργους χρηστες του φορουμ και απο την αρχη πολυγραφοτατος και βοηθος σε οτι χρειαστηκε...διαβασα οτι αρχισε να φαινεται οτι εχει καποια θεματα με καποιους και δεν μιλησε ποτε...αν αυτο ειναι αληθεια τοτε δεν ειναι υπερ του...αλλα ειναι και παλι αυτο λογος διαγραφης??δεν νομιζω...
οσον αφορα την εγγραφη μονο μεσω invite νομιζω πως ειναι οτι χειροτερο...αλλωστε ρε κωστα ξερεις οτι αν καποιος θελει να μπει σε ενα φορουμ και να κανει ζημια μπορει να μπει ακομα με αυτο τον τροπο...δυσκολο ειναι?? ενα invite ειναι και μπηκε ξανα με νεο username...μην υπερβαλουμε παιδια! ειναι κριμα για την μεχρι τωρα εικονα που ηταν αξιοζηλευτη...
δεν ξερω, αλλα μου φαινεται λιγο βεβιασμενη κινηση η διαγραφη...
και πανω απ ολα με χαλαει οτι αν το θεμα των διαγραφων αρχισει, μετα δεν τελειωνει...καθε φορα θα γινεται και πιο ευκολο...και καπως ετσι χανεται η μπαλα...
τελος θα ηθελα να κανω σαφες οτι δεν επιτιθεμαι σε κανενα...απλα εκφραζω τη γνωμη μου, οπως κατ εμε πρεπει να γινεται σε ενα ελευθερο φορουμ...ετσι θα μιλαγα και στην καφετερεια αν τα λεγαμε απο κοντα, ετσι μιλαω και εδω μεσα...αυτος αλλωστε δεν ειναι ο σκοπος ενος φορουμ??
αυτα απο εμενα, και ελπιζω να γινουν ολα οπως πριν και να τα ξαναπουμε εδω μεσα ολοι μαζι !! οτι ειπα θα ηθελα να διαβαστει προσεκτικα ωστε να μην παρεξηγηθω απο καμια πλευρα...η διαθεση μου ειναι φιλικη και αληθινη... |
|
 | |
optimous tarda

Ημερομηνία εγγραφής: 15/04/2011 Αριθμός μηνυμάτων: 8 Τόπος: κορινθος
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τετ 11 Jan 2012, 01:29 | |
| καποιοι μου φαινεται οτι βλεπουν φαντασματα!δεν μπορω να καταλαβω που ηταν η απειλη.τα φορουμ δεν ειναι οι διαχειρηστες τους. |
|
 | |
savvas

Ημερομηνία εγγραφής: 15/12/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 1664 Τόπος: Θεσ/νικη Ηλικία: 45
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τετ 11 Jan 2012, 09:34 | |
| Καλημερα,να προτεινω κι εγω κατι στους διαχειριστες του φορουμ!Οταν αποφασιζετε να διαγραψετε μυνημα καποιου μελους,οφειλετε να ενημερωνετε το μελος αυτο,με πμ για ποιο λογο διαγραφτηκε-αν τα μυνηματα του.Συμβαινει αρκετες φορες να γραφουμε κατι κι εκεινη τη στιγμη να μην αντιλαμβανομασται οι ιδιοι οτι κατι γραφουμε λαθος και προσβαλουμε καποιον-καποιους.Εχουν σβηστει και δικα μου μυνηματα πιθανως γιατι το ζητησε καποιος η γιατι σε καποιον δεν αρεσαν τα γραφωμενα μου οπως τοποθετηθηκαν.Προθεση μου δεν ηταν να προσβαλλω κανεναν αλλα δεν αποκλειω να εθεσα λαθος τις σκεψεις μου,σε μια τετοια περιπτωση θα βοηθουσαν καποιες διευκρινησεις απο τους διαχειριστες με πμ και φυσικα δε μιλαω για μυνηματα υβριστικου περιεχομενου! |
|
 | |
DJvader

Ημερομηνία εγγραφής: 11/02/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 5235 Τόπος: Παλαιό Φάληρο Ηλικία: 38
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 07 Feb 2012, 14:01 | |
| Δεν ανέφερα και κάτι άλλο σημαντικό: Μετά από συνομιλία που είχαμε με τον Τάκη, η διαφορές που είχαμε λύθηκαν και από την επιστροφή του φόρουμ στον ''αέρα'', ο λογαριασμός του δεν βρίσκεται πια σε κατάσταση BAN. Καλή επιστροφή λοιπόν ______________________________________ Δεν είμαι εδώ για να το παίξω δάσκαλος σε κανέναν.....
|
|
 | |
takis_koll

Ημερομηνία εγγραφής: 04/05/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 2328 Τόπος: ΑΡΓΟΛΙΔΑ Ηλικία: 29
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 07 Feb 2012, 14:59 | |
| Χαίρομαι για τον νέο χώρο.Πάμε λοιπόν....... |
|
 | |
0psim0s

Ημερομηνία εγγραφής: 17/05/2011 Αριθμός μηνυμάτων: 350 Τόπος: Παφος<------>Κυπρος Ηλικία: 16
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 07 Feb 2012, 15:00 | |
| Γεια σου φιλε Τακη πολυ χαιρομαστε που εισαι και παλι πισω στην παρεα μας |
|
 | |
gefil

Ημερομηνία εγγραφής: 06/10/2011 Αριθμός μηνυμάτων: 713 Τόπος: Νέα Σμύρνη Ηλικία: 35
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 07 Feb 2012, 15:06 | |
| Κι εγώ χαίρομαι... Μπράβο παιδιά! |
|
 | |
vageladosgr

Ημερομηνία εγγραφής: 11/02/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 2915 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 29
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 07 Feb 2012, 15:08 | |
| Χαιρομαι που δυο ban που εχουμε κανει, εχουν βγει και τα δυο τζουφια. Καλη επιστροφη και ελπιζω καποια στιγμη να βρεθουμε απο κοντα...
______________________________________  |
|
 | |
Stelios21

Ημερομηνία εγγραφής: 15/11/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 1400 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ Ηλικία: 35
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 07 Feb 2012, 15:10 | |
| Χαιρομαι και εγω παρα πολυ μια και ο Τακης ειναι ο πιο καλος μου φιλος στο φορουμ. Μπραβο και στις δυο πλευρες που τα βρηκαν. Αλλωστε εδω μεσα δεν πρεπει να μας χωριζει τιποτα αλλα να μας ενωνει η αγαπη μας για τη θαλασσα  |
|
 | |
giorgos.gallis

Ημερομηνία εγγραφής: 28/10/2011 Αριθμός μηνυμάτων: 288 Τόπος: αθηνα
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 07 Feb 2012, 16:05 | |
| ο Τάκης είναι ό μόνος πού έχω γνωρίσει από τό (φορουμ) πρόκειται περί ενός εξαιρετικού χαρακτήρα.Χαίρομαι αφάνταστα πού είναι πολύ μαζί μας.Περίμενα τό κόψιμο τής πίτας γιά νά θέσω τό θέμα από κοντά. Μέ προλάβατε. Μπράβο σας. |
|
 | |
GeorgeChalkida

Ημερομηνία εγγραφής: 19/05/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 2939 Τόπος: Χαλκίδα Ηλικία: 26
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 07 Feb 2012, 16:05 | |
| Tάκη πάιξε μπαλίτσα αγόρι μου..!!!! |
|
 | |
Tasos

Ημερομηνία εγγραφής: 15/11/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 1227 Τόπος: αττικη
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τρι 07 Feb 2012, 16:25 | |
| καλως τον |
|
 | |
Κωσταντίνος

Ημερομηνία εγγραφής: 26/11/2011 Αριθμός μηνυμάτων: 38 Τόπος: Αθήνα -Παραλία Μαρκοπούλου Ηλικία: 43
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Τετ 08 Feb 2012, 07:32 | |
| Μπραβο!! |
|
 | |
tatalias

Ημερομηνία εγγραφής: 10/11/2011 Αριθμός μηνυμάτων: 404 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ηλικία: 37
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Πεμ 09 Feb 2012, 17:17 | |
| |
|
 | |
giannis nitsios

Ημερομηνία εγγραφής: 22/05/2011 Αριθμός μηνυμάτων: 1419 Τόπος: αχαρναι,μενιδι
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Πεμ 09 Feb 2012, 18:22 | |
| μπραβο φιλε ..καλως ηρθες και παλι...!! |
|
 | |
gotzilakis

Ημερομηνία εγγραφής: 09/06/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 2095 Τόπος: Αθηνα
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Πεμ 09 Feb 2012, 19:04 | |
| Μπαρμπα.. καλως ηρθες βρε! |
|
 | |
mask24@

Ημερομηνία εγγραφής: 16/12/2011 Αριθμός μηνυμάτων: 150 Τόπος: Αθηνα-Σαμος Ηλικία: 29
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Πεμ 09 Feb 2012, 19:21 | |
| |
|
 | |
savvas

Ημερομηνία εγγραφής: 15/12/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 1664 Τόπος: Θεσ/νικη Ηλικία: 45
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Παρ 10 Feb 2012, 17:23 | |
| Μαλον ψαρευει πισω στη πατριδα και ασε τα πειραγματα γιατι του αρχισαν στραβα οι διακοπες!!!  Περαστικα Τακη... |
|
 | |
takis_koll

Ημερομηνία εγγραφής: 04/05/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 2328 Τόπος: ΑΡΓΟΛΙΔΑ Ηλικία: 29
 | |
 | |
DJvader

Ημερομηνία εγγραφής: 11/02/2010 Αριθμός μηνυμάτων: 5235 Τόπος: Παλαιό Φάληρο Ηλικία: 38
 | Θέμα: Απ: Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. Σαβ 11 Feb 2012, 19:55 | |
| Τι έγινε ρε Τάκη; ______________________________________ Δεν είμαι εδώ για να το παίξω δάσκαλος σε κανέναν.....
|
|
 | |
| | Διαγραφή μέλους και αλλαγές στο φόρουμ. | |
|